mandag den 28. oktober 2013

Min kreative legeplads

I weekenden havde jeg den store ære, at få lov til at indrette café-lounge på Womens Reboot's kvindekonference. En konference, hvor knap 300 kvinder fra hele landet mødtes om temaet "Gå med Gud" (Jeg er kristen, og er medlem af Århus Valgmenighed...). Weekenden bød på musik, foredrag, workshops, networking, kaffe, lækker mad og masser af dejlige kvinder!

Lederne af konferencen gav mig fuldstændig frie tøjler og havde tillid til, at jeg lavede noget virkelig lækkert, som skulle være indbydende, velkommende og inspirerende for deltagerne. Jeg synes det lykkedes rigtig godt, og fik da også kæmpe stor ros for det, jeg havde lavet! 
Fantastisk at få lov til at bruge sine evner til at glæde andre!

Her er lidt billeder fra Loungen:

Vores kirke på Mjølnersvej i Åbyhøj bærer præg af, at det er en gammel lager- og kontor-bygning, som er bygget om. Mange ting er ikke helt færdigt - især det store caféområde, så det var lidt af en udfordring at skabe et hyggeligt og feminint miljø. Jeg valgte at bruge det rå udtryk og arbejde sammen med bla. de slidte gulve og selve kirkerummets (det er det ikke lige billeder af her..) betonlook. De gamle paller og betonstagerne gør det super godt sammen med de mere feminine origami-traner, pynterpudernes mønstre og pastelfarver, de lette planter og de små neon-touches rundt omkring.

Jeg har sevfølgelig fået hjælp af nogle forskellige folk - mest til puderne, da jeg altså ikke kan finde ud af at bruge en symaskine!
Tranerne har jeg foldet, beton-lysestagerne har jeg støbt, pallerne er slæbt over hegnet fra tømmerhandlen bag kirken af 6 stærke mænd, puderne er pyntet med kartoffeltryk af to søde piger og syet af en dygtig dame. Resten (lamper, hynder/tæpper osv. er købt ind i IKEA og lånt..

Det var fantastisk at se det hele blive bygget op fredag eftermiddag! At se mange ugers tanker, sysler og arbejde virke sammen og blive til et virkelig lækkert og hyggeligt miljø!
Billederne er hurtige iPhone-billeder, som jeg lige fik knipset mens de fleste deltagere var til foredrag, men jeg håber I kan fornemme stemningen.
I løbet af ugen vil jeg lægge DIY's og links til vejledninger til de ting, du selv kan gå igang med derhjemme, hvis du kan lide looket :)

1 kommentar: