lørdag den 26. oktober 2013

Gaveregn

Følger du mig på facebook eller Instragram (@anelagoni) har du måske opdaget, at jeg har været ret optaget af en Kvindekonference i Womens Reboot, som netop er slut og pakket sammen, hvor jeg havde ansvar for al indretning og udsmykning i vores café/loungeområde. 
Det har været en virkelig spændende kreativ legeplads, hvor jeg har fået fuldstændig frie tøjler! Jeg glæder mig til at vise billeder og dele DIY's på de ting, jeg har gået og kreeret selv.

Udover udsmykningen, havde jeg også den store ære (ja, jeg oplevede det faktisk som en ære!), at lave en lille gave til alle deltagerne på konferencen. 
Gaverne bestod af et smykke; en fingerring, et par ørestikker, en kuglekæde eller et armbånd. Jeg nåede lige at tage lidt hurtige (ikke så kønne) billeder inden vi pakkede det i små poser..


Der var rigtig mange, der spurgte, om ikke de kunne købe matchende ørestikker til deres ring eller omvendt, og jeg hørte mig selv love det maaange gange. Så ja, jeg LOVER at lave mere, så I kan fuldende sættet! 
Lad gerne bestillingerne komme (skriv til anelagoni@gmail.com, både ørestikker og ringe koster hhv. 60 kr), hvis du ved, hvad du vil have. Ellers kommer det snart på shoppen, og er selvfølgelig tilgængeligt for alle :)


2 kommentarer: