onsdag den 29. maj 2013

DIY Display-boks!


Jeg har længe spekuleret på, hvordan jeg kunne opbevare mine ringe og ørestikker på en fin og praktisk måde. Der findes en masse dyre og ikke særlig kønne smykke-bokse, så jeg fik lyst til at lave en selv :)
Det er ganske enkelt og ser ret godt ud! 

Jeg har købt den klare akryl-boks med vippelåg i Søstrene Grene for sølle 30 kr. De har flere størrelser og former! På min videre vandring rundt i butikken fik jeg så øje på den her pude, som egentlig er beregnet til beskyttelse for knæene, når man laver have-arbejde og lignende (som de fine billeder på indpakningen så smukt illustrerer, haha)..


Min super skarpe køkkekniv kunne fint skære i det (prøvede med en halvsløv hobbykniv først, og det blev ikke kønt!), så jeg har bare skåret en firkant ud, som passer ned i boksen. Derefter skar jeg rille, og udvidede den lidt med den modsatte side af knivbladet. Rillen er til fingerringe, og ørestikkerne kan bare stikkes ned i puden. Vupti! 
En fin og moderne display-boks til mine smykker! Den er også nem at have med, når jeg skal vise sagerne frem for potentielle kunder :)
Nu mangler jeg bare noget smart til halskæder og armbånd.. tænke tænke..




8 kommentarer:

  1. Fantastisk ide og DIY.
    Har selv forsøgt at lave en og har selvfølgelig linket til din fine DIY
    Du kan se min her:
    http://nulleris.blogspot.dk/2013/06/smykkeskrin.html

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak!
      Jeg kan se du har vendt pladen, så den har fået buerne med? Smart :)
      Og tak for link!

      Slet
  2. Ej hvor fint! Skal helt sikkert i gang med sådan en.. Og helst igår:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er altså praktisk og ret fint! Vil også gerne have en til mine egne smykker og en (eller to?) mere til min lille biks :)
      Vis mig lige dit resultat hvis du får det gjort! :)

      Slet
  3. Smart, boxen har jeg allerede til mine smykker, men er så træt af de bare ligger i en pærevælling, så tak for tippet ;)
    Det er en skøn blog du har, elsker dine kreationer.

    SvarSlet
  4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  5. Købte du knæpuden i søstrene grene? Jeg havde nemlig tænkt på det samme, men jeg kan kun finde den i skrigende farver og det er jeg ikke så glad for 😉

    SvarSlet
  6. Hej! Ej hvor sjovt med en påmindelse om det her gaaaaamle indlæg på min glemte blog �� Jo, jeg købte knæpuden i søstrene grene, men det er jo flere år siden ☺️

    SvarSlet