søndag den 13. januar 2013

Flyv, Flyv!

Det er da vidst ved at være noget tid siden, der er kommet noget nyt på bloggen! Jeg har gang i forskellige ting, men ikke rigtig noget, som jeg har gjort færdigt! 
I strikkekurven ligger stadig min boble-sweater og kigger længselsfuldt på mig! Jeg har brug for assistance fra svigerinden nu.. Jeg gir kaffe, hun samler masker op (håber jeg..)!
Jeg er også ved at hækle grydelappe-rækkehuse som dem her. Jeg ved bare ikke om de skal bruges til formålet, for de er jo alt for fine!

Men.. i går aftes fik jeg lige lyst til at lege lidt med pap og papir, og ud af det, kom de her små fine fly! Jeg tegnede, klippede og målte mig frem til en skabelon, og da den var på plads, var det jo ingen årsag at lave et par flyvere eller tre!
Jeg tænker at de på en eller anden måde skal op og hænge - enten på drengenes værelse eller over puslebordet. Nogle gode ideer til hvordan? Og i hvilken slags snor?


4 kommentarer:

 1. Hvor er de fine, Ane!!

  SvarSlet
 2. Så fine de er! Kunne man mon ikke stikke et lille hul i dem midt i den øverste vinge (det ser ud som om der er "hult" i midten?), og så hænge dem i en snor på den måde? Jeg brugte noget tyndt snor, som vist var beregnet til smykker, til en uro jeg lavede til Noah sidste år. Det virkede fint, og var en ret stærk tråd selvom den var tynd.

  SvarSlet
 3. Tak!
  Signe: Det er allerede gjort.. jeg overvejede lidt om jeg skulle hænge dem i en ring eller trekant som en rigtig uro, og om det skulle være neon-snor eller bare hvid. Jeg har egentlig bare hængt dem over Sylvesters seng i loftet med tape :) Og de virker allerede efter hensigten! Han faldt helt til ro mens han lå og kiggede på dem :)

  SvarSlet
 4. Ih, det lyder fint! Er helt overbevist om at det ser godt ud, sådan som du har gjort det, men ellers er en ring eller trekant da også en god ide.

  SvarSlet