torsdag den 3. oktober 2013

Passion..!

Min ismaskine bliver ikke så flittigt brugt, men min nyerhvervede  frysetørrede passionsfrugt, som jeg købte i Torvehallerne sammen med min søster i sidste uge, skreg på at blive forvandlet til lækker is!
Jeg fulgte en opskrift på moccais, som altid får en god cremet konsistens. Og så erstattede jeg selvfølgelig kaffen med passionsfrugt-pulveret.

Her kommer opskriften:


3 æg

100 g sukker
1 tsk vaniliesukker
- piskes til luftig skum


2,5 dl mælk (let eller sød)

4 tsk frysetørret passionsfrugt (måske.. jeg smagte mig frem!)
- vendes i


2 dl piskefløde

-piskes til flødeskum og vendes i


Så skal massen bare i ismaskinen og køre til den er godt stiv. Den kan uden problemer spises lige fra maskinen, men er også god efter den har været i fryseren :)Jeg har ingen billeder af isen, for den blev spist rub og stub på nul komme fem!

Jeg har dog et par billeder af de to sager jeg kom hjem med fra Krydderiet i Torvehallerne, Kbh. Mums, de havde mange fristelser! Både passionsfrugt og hindbær blev også straks omsat til små fine kys, da vi kom hjem i søsters lejlighed :)2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det er også rigtig lækkert! Jeg lavede 1/3 portion, mest fordi det bare lige skulle prøves.. Men det var perfekt, for med så lidt is i maskinen gik det lynhurtigt, og min mand og jeg kunne nyde isen efter 20 min!

      Slet