torsdag den 26. september 2013

En forsinket vinder!


UNDSKYLD!! Jeg har simpelthen hovedet fuld af alle mulige ting (burde måske praktisere det der med lister og boards udenfor min rodede hjerne), så jeg har fuldstændig glemt at trække en vinder af min giveaway!


Der var 22 dejlige kommentarer (tak!) og jeg fik min intetanende mand til at nævne et tilfældigt tal mellem 1 og 22. Han valgte... wait for it...14! Kommentar nr 14 er skrevet af Lene!

Tillykke, Lene. Jeg kontakter dig på mail og sender snarest et armbånd hjem til dig :)


For lige at indvie jer i mit rodede hoved, kan jeg da fortælle, at jeg er igang med at arrangere en konference for kvinder under Womens Reboot. Jeg har ansvaret for indretning og udsmykningen på konferencen, og jeg går all-in på lækkerhed, diy-projekter og forkælelse for den æstetiske sans. Det er bl.a. noget med paller, beton, pasteller, kartoffeltryk, neon, kugleblomster a la Frk. Hansen og masser af grønne planter og lækre pyntepuder.
Det er en kæmpe krea-legeplads, som skal munde ud i det her døgn d. 25.-26. oktober, hvor deltagerne på konferencen bare skal føle sig forkælede og velkomne. 
Jeg elsker det! 

4 kommentarer:

 1. Tillykke til vinderen :)
  Og det lyder spændende med den konference, hvor i landet finder det sted??

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i Århus. Du kan læse mere om det ved at klikke på linket længere oppe. :)

   Slet
 2. Nej hvor fedt Ane! -Jeg håber du vil vise billeder fra din stand. Er det sådan noget alle kan komme med til?vl
  -Nu jeg alligevel er i Aarhus ;-)
  Hav en dejlig uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok vise billeder, men bloggeriet bliver lidt forsømt for tiden..
   Jeg tænker i øvrigt på at lave de der blomster i Silk clay, men til 20 små vaser (!). Tror du det vil kunne lade sig gøre? Og er det dyrt?

   Slet