torsdag den 14. februar 2013

To små huse i mit køkken

Jeg vil lige vise de her fine fine grydelapper! Jeg har lavet dem efter en dejlig let tilgængelig DIY, som kan findes på den her skønne blog: Tusindfryd. Hun har i øvrigt masser af DIY's og gode ideer, så kig lidt rundt i hendes univers..


Det var dejligt befriende at gå slavisk efter en opskrift! Det er sjældent jeg gør det, for jeg mener jo altid at jeg liiige kan forbedre eller forenkle lidt.. Sandheden er, at det som regel er mere enkelt at gøre som der bli'r sagt, og når tingene er så fine som fx disse rækkehuse, er der jo ingen grund til at "finde på"!

De kom dog til at ligge lidt længe og vente på den sidste finish. Jeg er temmelig "monterings-forskrækket"! så det med at sy dem sammen og putte det der thermo-halløj i... det tog lidt tid før jeg tog mig sammen. Men det var jo simpelthen så nemt og slet ikke noget problem. Tossede mig altså!

Jeg glæder mig over at de nu hænger og pynter i mit køkken! Lur mig, om jeg overhovedet tør sværte dem til... (Manden i huset skal have strenge ordrer på kun at tage rene ting ud af ovnen!) Nåh ja, pynte-faktor frem for funktionalitet :)2 kommentarer:

 1. Louise Marie Egelund14. februar 2013 kl. 17.32

  De er fine Ane!! Jeg har også selv hæklet to stk og de har fået ærespladsen i køkkenet - og stort set kun til pynt ;-)

  Jeg er i øvrigt vild med din blog, jeg følger jævnligt med finder meget inspiration i dine projekter!

  Kram fra Louise Marie (Peter Sabroe Seminariet)

  SvarSlet
 2. Tak Louise! Det er dejligt du skriver! Jeg er glad for at mine ideer kan være til inspiration - det er jo pointen med det!
  Mine grydelapper kom faktisk i brug i dag da jeg skulle have bollerne ud af ovnen. De fungerer virkelig godt! Jeg har brugt thermolam fra Panduro indeni.. Hvad har du?

  SvarSlet